Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Cursussen

Terra trainingen verzorgt cursussen waarbij de opleidingsvraag van de klant centraal staat. De trainingen die wij verzorgen geven wij bij voorkeur bij u op locatie, zodat de cursus zoveel mogelijk kan aansluiten op uw wensen en dagelijkse werkzaamheden. Mocht u niet voldoende deelnemers hebben om de training volledig incompany te organiseren; veel trainingen worden ook gegeven via open inschrijvingen. Deze trainingen hebben wij per sector ingedeeld om zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de dagelijkse werkzaamheden.

Beschikbare cursussen

Spuitlicentie uitvoeren

Bij het werken met gewasbeschermingsmiddelen op het eigen terrein dient u een spuitlicentie uitvoeren in bezit te hebben. U mag dan alle bestrijdingen in eigen beheer uitvoeren en middelen kopen bij uw leverancier.

MEER INFO
Spuitlicentie bedrijfsvoeren

Spuitlicentie bedrijfsvoeren

Werkt u zelfstandig bij derden en gebruikt u daarbij ook gewasbeschermingsmiddelen? U dient dan naast de spuitlicentie uitvoeren ook in het bezit te zijn van de licentie bedrijfsvoeren.

MEER INFO
Spuitlicentie distribueren

Spuitlicentie distribueren

De beheerder van verkooppunten waar u gewasbeschermingsmiddelen kunt kopen dient de licentie distribueren in bezit te hebben. Mocht u ook advies geven heeft u alle drie de licenties nodig.

MEER INFO

Spuitlicentie verlengen

Een spuitlicentie heeft een geldigheid van 5 jaar. In deze periode dient u minimaal 4 kennisbijeenkomsten te volgen om de spuitlicentie te verlengen. Welke bijeenkomsten u dient te volgen is geheel afhankelijk van de licentie die u heeft.

MEER INFO
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Heeft u een agrarische onderneming en wilt u de bestrijding van knaagdieren in eigen beheer uitvoeren? U dient dan in het bezit te zijn van een vakbekwaamheidsbewijs KBA. U kunt dit op twee manieren halen.

MEER INFO
Over Terra trainingen

Terra trainingen is erkend opleider voor de spuitlicentie en kan alles in eigen beheer voor u regelen.

www.terratrainingen.nl

© Spuitlicentie.com 2002 - 2018

Het verzorgen van alléén een training doen we al lang niet meer. We assisteren u bij alle opleidingsvragen die u heeft en kijken hierbij naar de beste keuze voor u. Laat ons uw werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Contact

Terra trainingen
Rijndijk 304c
2394 CH Hazerswoude-Rijndijk

W: www.terratrainingen.nl
M: info@terratrainingen.nl
T: 085-7440505