Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Hoe werkt het?

Bent u net nieuw in de wereld van de gewasbescherming dan kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn verschillende licenties en ook weer een aantal uitzonderingen. Daarnaast mag niet elke opleider alles zo maar aanbieden en hebben wij ons ook te houden aan regels die vanuit de overheid gesteld worden.

Het halen van een spuitlicentie

Laten we beginnen bij het begin en dat is bepalen welke spuitlicentie u eigenlijk nodig heeft. Het is gelukkig niet nodig dat u alle informatie rondom de gewasbescherming kent en hoeft u alleen te leren wat voor uw functie relevant is.

MEER INFO

Klassikaal verlengen

Heeft u een spuitlicentie dan zult u deze ook moeten verlengen. Afhankelijk van welke spuitlicentie u heeft moet u een aantal kennisbijeenkomsten volgen. Om dit overzichtelijk te maken hebben we hiervoor een overzicht gemaakt.

MEER INFO

Verlengen via de computer

U kunt bij ons ook punten halen voor het verlengen van uw spuitlicentie via de computer. Dit kunt u doen wanneer u wilt bij u thuis achter de computer. Laat ons u overtuigen van deze manier van verlengen.

MEER INFO

Knaagdierbestrijding

Heeft u een agrarische onderneming en wilt u de bestrijding van knaagdieren in eigen beheer uitvoeren? U dient dan in het bezit te zijn van een vakbekwaamheidsbewijs KBA. U kunt dit op twee manieren halen.

MEER INFO
Over Terra trainingen

Terra trainingen is erkend opleider voor de spuitlicentie en kan alles in eigen beheer voor u regelen.

www.terratrainingen.nl

© Spuitlicentie.com 2002 - 2018

Het verzorgen van alléén een training doen we al lang niet meer. We assisteren u bij alle opleidingsvragen die u heeft en kijken hierbij naar de beste keuze voor u. Laat ons uw werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Contact

Terra trainingen
Rijndijk 304c
2394 CH Hazerswoude-Rijndijk

W: www.terratrainingen.nl
M: info@terratrainingen.nl
T: 085-7440505