Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Knaagdierbeheersing

Sinds 1 juli 2015 is het voor agrarische bedrijven en professionele gebruikers van biociden niet meer mogelijk om zonder de juiste papieren knaagdierbestrijdingen uit te voeren. De aankoop en toepassing op het eigen bedrijf mogen dan alleen nog gedaan worden wanneer men in het bezit is van een vakbekwaamheidsbewijs KBA.

Uw professionele opleider

Het halen van uw KBA-aantekening is op twee manieren mogelijk. Bent u in het bezit van een spuitlicentie hoeft u alleen een KBA bijeenkomst te volgen. Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de inzet van rodenticiden en andere methodes om de overlast van knaagdieren te beperken. Let op! De bijeenkomst die u volgt is geen onderdeel van de verplichte bijeenkomsten om de spuitlicentie te verlengen. U moet de KBA aantekening zien als aparte licentie die wordt toegevoegd op de spuitpas. Ook de KBA aantekening kent een geldigheidstermijn van 5 jaar.

Heeft u geen spuitlicentie zult u een basiscursus voor de KBA moeten volgen. Deze training bestaat uit twee dagen les waarbij u ook scholing krijgt rondom het uitvoeren en veiligheidsmaatregelen die u in acht moet nemen. De training wordt hierbij afgesloten met een officieel examen.

Cursusinformatie

Knaagdierbestrijding

Onderwerpen:voorkomen van knaagdieren, het herkennen van sporen, aantastersgedrag, bestrijding

Cursusduur: 1 dagdelen

Deelname: in bezit van spuitlicentie

Prijs p.p.: € 89,- excl. BTW

cursusdata
Over Terra trainingen

Terra trainingen is erkend opleider voor de spuitlicentie en kan alles in eigen beheer voor u regelen.

www.terratrainingen.nl

© Spuitlicentie.com 2002 - 2018

Het verzorgen van alléén een training doen we al lang niet meer. We assisteren u bij alle opleidingsvragen die u heeft en kijken hierbij naar de beste keuze voor u. Laat ons uw werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Contact

Terra trainingen
Rijndijk 304c
2394 CH Hazerswoude-Rijndijk

W: www.terratrainingen.nl
M: info@terratrainingen.nl
T: 085-7440505