Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Spuitlicentie bedrijfsvoeren

Bent u beheerder of eigenaar van een organisatie die gewasbeschermingsmiddelen in bezit heeft of voert u bestrijdingen uit voor derden? Ja, dan dient u naast de spuitlicentie uitvoeren spuitlicentie uitvoeren ook in het bezit te zijn van de spuitlicentie bedrijfsvoeren.

Uw licentie halen

De spuitlicentie bedrijfsvoeren is te halen via een zelfstudie of klassikale training. De keuze welke opleidingsvariant voor u het handigste is zal afhankelijk zijn van de ervaring die u heeft. Ons advies is om alleen voor de zelfstudie te kiezen wanneer u recent in het bezit bent geweest van de licentie bedrijfsvoeren en deze heeft laten verlopen.

De spuitlicentie uitvoeren en bedrijfsvoeren zijn een gestapeld geheel. Dit betekent dat u de spuitlicentie bedrijfsvoeren alleen kan halen wanneer u al in het bezit bent van de licentie uitvoeren. De licentie bedrijfsvoeren kunt u dan ook zien als aanvulling op de eerste licentie. Het gaat hierbij niet meer specifiek over het uitvoeren van bestrijdingen, maar voornamelijk om alle randzaken om de bestrijdingen heen. Tijdens de training krijgt u alle tools aangereikt om op een verantwoorde en veilige manier met gewasbeschermingsmiddelen om te gaan.

Cursusinformatie

Spuitlicentie bedrijfsvoeren

Onderwerpen:O.a. gebruik gewasbescherminggids; sturing op resistentie; waarnemen in de praktijk; hygiene in bedrijf; bestrijdingsschema's leren gebruiken; residuen en de tolerantie.

Cursusduur: 3 dagdelen

Deelname: In bezit van spuitlicentie 1 uitvoeren

Prijs p.p.: € 525,- excl. BTW

cursusdata
Over Terra trainingen

Terra trainingen is erkend opleider voor de spuitlicentie en kan alles in eigen beheer voor u regelen.

www.terratrainingen.nl

© Spuitlicentie.com 2002 - 2018

Het verzorgen van alléén een training doen we al lang niet meer. We assisteren u bij alle opleidingsvragen die u heeft en kijken hierbij naar de beste keuze voor u. Laat ons uw werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Contact

Terra trainingen
Rijndijk 304c
2394 CH Hazerswoude-Rijndijk

W: www.terratrainingen.nl
M: info@terratrainingen.nl
T: 085-7440505