Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Uw spuitlicentie halen?

Gaat u werken met gewasbeschermingsmiddelen dan zult u de spuitlicentie uitvoeren (1) moeten halen. Deze spuitlicentie is nodig wanneer u beroepsmatig met de middelen werkt of deze werkzaamheden laat uitvoeren bij u op het terrein. Werkt u niet zelf met de middelen, maar heeft u de middelen wel in de opslag staan bij u op het bedrijf? Ook dan dient u in het bezit te zijn van een spuitlicentie uitvoeren.

Volg onze training

U kunt de spuitlicentie training op twee manieren doorlopen, namelijk:

Zelfstudie: U meldt zich aan voor de zelfstudie en krijgt dan binnen enkele dagen het lesmateriaal thuisgestuurd. U kunt dit lesmateriaal dan in uw eigen tempo doornemen. Bent u er klaar voor? Dan zijn wij het ook! U hoeft dan alleen nog contact op te nemen met ons hoofdkantoor voor het maken van een examenafspraak.

Advies: doorloop de zelfstudie alleen wanneer u reeds in bezit ben geweest van een spuitlicentie of veel kennis van het onderwerp heeft.

Basiscursus: De basiscursus spuitlicentie bestaat uit 6 dagdelen les en daarna het examen. Tijdens de lessen wordt u door een ervaren deskundige door de lesstof begeleid en is er voldoende tijd om u bij problemen te begeleiden. U wordt hiermee optimaal klaargestoomd voor het examen en de werkzaamheden die u daarna mag uitvoeren.

Cursusinformatie

Spuitlicentie uitvoeren

Onderwerpen:o.a. voorkomende ziekten en plagen, techniek, verslaglegging, spuittechnieken en het milieu.

Cursusduur: 7 dagdelen

Deelname: Geen

Prijs p.p.: € 495,- excl. BTW

cursusdata
Over Terra trainingen

Terra trainingen is erkend opleider voor de spuitlicentie en kan alles in eigen beheer voor u regelen.

www.terratrainingen.nl

© Spuitlicentie.com 2002 - 2018

Het verzorgen van alléén een training doen we al lang niet meer. We assisteren u bij alle opleidingsvragen die u heeft en kijken hierbij naar de beste keuze voor u. Laat ons uw werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Contact

Terra trainingen
Rijndijk 304c
2394 CH Hazerswoude-Rijndijk

W: www.terratrainingen.nl
M: info@terratrainingen.nl
T: 085-7440505