Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Spuitlicentie Verlengen

Uw spuitlicentie heeft een geldigheid van 5 jaar. Om de spuitlicentie te verlengen dient u minimaal 4 verlengingsbijeenkomsten te volgen. De bijeenkomsten die u minimaal dient te volgen zijn te vinden in dit schema en is afhankelijk van de spuitlicentie die u in bezit heeft.

Uw verlenging

Het is mogelijk om uw verlengingspunten te halen via klassikale of digitale bijeenkomsten. Met elke bijeenkomst die u volgt krijgt u één studiepunt toegekend. Om duidelijk te maken bij een bijeenkomst onder welke categorie deze valt maken we gebruik van de volgende afkortingen:

VT - Veiligheid en techniek
T   - Teelt
TO - Transport en opslag

Het volgen van een digitale bijeenkomst staat gelijk aan de klassikale bijeenkomsten die worden aangeboden. U ontvangt voor deze bijeenkomst na het aanmelden inloggegevens via de mail en u kunt zelf een moment bepalen om de training te doorlopen. Hierbij is wel belangrijk dat u tijdens de training telefonisch bereikbaar blijft voor eventuele controle.

Cursusinformatie

Spuitlicentie verlengen

Onderwerpen:Afhankelijk van de sector waarin u werkzaam bent.

Cursusduur: 1 dagdelen

Deelname: In het bezit zijn van een spuitlicentie

Prijs p.p.: € 67,50 excl. BTW

cursusdata
Over Terra trainingen

Terra trainingen is erkend opleider voor de spuitlicentie en kan alles in eigen beheer voor u regelen.

www.terratrainingen.nl

© Spuitlicentie.com 2002 - 2018

Het verzorgen van alléén een training doen we al lang niet meer. We assisteren u bij alle opleidingsvragen die u heeft en kijken hierbij naar de beste keuze voor u. Laat ons uw werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Contact

Terra trainingen
Rijndijk 304c
2394 CH Hazerswoude-Rijndijk

W: www.terratrainingen.nl
M: info@terratrainingen.nl
T: 085-7440505