Uw spuitlicentie halen?

Bekijk ons cursusaanbod

Verlengen via de computer

Oorspronkelijk kon u alleen uw spuitlicentie verlengen via een klassikale bijeenkomst. In de praktijk zorgde dit er soms voor dat er tientallen kilometers gereden moesten worden om een bijeenkomst te volgen. Onhandig en absoluut onnodig! De verlengingsbijeenkomst kunt u namelijk ook makkelijk thuis achter de computer volgen.

Nu achter de computer

Terra trainingen is hierbij één van de twee opleiders in Nederland die dat aanbiedt. Laat ons u overtuigen om de digitale bijeenkomsten eens te volgen. Het proces dat u doorloopt is namelijk niet heel anders dan een klassikale bijeenkomst, namelijk:
1 U geeft zich op voor de training;
1 Wij maken een unieke inlog voor u aan en sturen deze toe;
1 U kunt inloggen wanneer het u uitkomt en doorloopt dan een aantal modules die voor u klaarstaan;
1 Na de lesmodules nemen we een toets af waarbij wordt gekeken of u alle kennis goed beheerst of waarbij wordt gekeken of alle modules goed zijn doorlopen. Heeft u een onvoldoende? Geen probleem, u mag dit oneindig blijven herhalen.
1 Na de toets vragen we u nog wat problemen van medecursisten te beantwoorden op het forum. Zodra u 4 bijdrages (vraag en/of antwoord) heeft geleverd hoeft u alleen nog de evaluatie in te vullen om de bijeenkomst af te ronden.
1 Wij controleren binnen 72 uur of de training helemaal goed is doorlopen en melden u daarna af bij Bureau erkenningen.

verlengen via de computer